به نام خدا

حمد و سپاس خدای را که فرصت اندیشیدن را به ما عطا کرد تا بتوانیم به کمک اندیشه و خرد راه پیشرفت و سعادت را ترسیم نماییم و بشریت را به کمک علم  از چالش های فرا روی به قله های پیشرفت هدایت کنیم.چه بسا این  مهم فقط در سایه سار علم اتفاق می افتد و علم است که با توان و پتانسیل خود بشر را به راحتی و ایمنی هدایت میکند، بر  این اساس دانشگاه فرهنگیان استان البرز بر آن شده است تا به لطف و یاری خدا اولین همایش ملی کار آفرینی در علم جغرافیا را به همراهی و مساهدت دانشمندان این علم در استان البرز برگزار نماید. هدف اصلی این همایش دست یافتن به اندیشه ها خرد های ناب در حوزه علوم جغرافیایی است تا بتواند با کمک ظرفیت های این علم کارآفرینی در حوزه علوم جغرافیایی را با انواع  آن تشریح نموده و زمینه اجرایی شدن اندیشه ها در کشور را فراهم نماید.با توجه به محورهای همایش که در سامانه همایش هم بارگزاری شده است کشور،معلمان جغرافیای سراسر کشور و تمامی علاقه مندان به حوزه آموزش جغرافیاست تا با ایده پردازی های نوین خود زمینه ساز تعالی این علم در عرصه کاربردی بودن و حل مساله گردند. این همایش در پی آن است تا افقی روشن برای آینده فارغ التحصیلان و دغدغه مندان این علم فراهم آورند .امید است که علاقه مندان به عرصه آموزش جغرافیا با شرکت گسترده در همایش و ارسال مقالات علمی خود زمینه ساز غنای علمی و کاربردی  شدن اولین همایش ملی کارآفرینی در علم جغرافیا گردند.

دکتر عزت اله قنواتی

دبیر علمی همایش